Almassora.com
 
 
Publicite
   
Inicio/ Noticias / Els veíns de la Vila d´Almassora soliciten al Ajuntament saber per escrit amb exactitud l'al•legació referent al nou accés ferroviari sud al port de Castelló

Noticias - Noticias Web - 21/05/2013

Els veíns de la Vila d´Almassora soliciten al Ajuntament saber per escrit amb exactitud l'al•legació referent al nou accés ferroviari sud al port de Castelló

iMG

REFERENT AL NOU ACCÉS FERROVIARI SUD AL PORT DE CASTELLÓ.

Desprès de les noticies aparegudes a premsa, referent a la infraestructura promoguda pel Ministeri de Foment.

Desprès de recolzar per part de l’Ajuntament d’Almassora l'anterior consens que es va produir al seu dia entre Ajuntaments i PortCastello.

A dia d'avui L'Ajuntament de Vila-real demana l'estació Inter modal dintre del seu terme,   sense pensar cóm pot afectar el impacte mediambiental i habitacional D’ALMASSORA, així mateix és il·lògica la postura del partit majoritari de l’oposició al consistori de Castelló. (cas aquest que passen per alt) com així també els recolzaments que estan surtin, a favor del pla del Ministeri, incloent les empreses del taulell, Cambra de Comerç i d’altres entitats.

Per tot allò, penso que hem de defensar el nostre benestar i per al coneixement general del poble.


SOL·LICITE:

Saber amb exactitud l'al·legació, que ja s’ha realitzat dins del termini legal establert per la presentació del projecte.

Desitja aquesta associació, conèixer l'escrit, no les paraules dirigides al Ministeri de Foment, per dues raons simples.

En primer lloc,  els voltants de la VILA son els més afectats en el traçat de l’anomena’t pla del Ministeri de Foment, a més a més no volem oblidar les molèsties que afecten a la resta de la població, com ara les expropiacions i perduda de riquesa agrícola.

En segon lloc,desitgem llegir l'anomenada al·legació per al coneixement general de la població, publicant-ne la mateixa a la pàgina web del NOSTRE ajuntament. Pensem que no son prou paraules aparegudes em premsa, sinó d’allò més bé, llegit o que realment s'al·lega amb l’escrit pertinent.

Almassora. 8 de Maig del 2013

 

Signat Salvador Vilar Aliaga

President.


Empresa


Empresa
Noticias Web


Empresa


Banner


Banner
   
Almassora.com Aviso Legal Mapa Web Contacto