Almassora.com
 
 
Publicite
   
Inicio/ Noticias / La Associació Veïnal “La Vila d`Almassora” demana al Ajuntament alegue contra el no augment de les produccions de la empresa UBE

Noticias - Noticias Web - 21/05/2013

La Associació Veïnal “La Vila d`Almassora” demana al Ajuntament alegue contra el no augment de les produccions de la empresa UBE

iMG

La ASSOCIACIÓ VEïNAL “LA VILA D`ALMASSORA”, va presentar el darrer 8 de maig de 2013 al Ajuntament d´Almassora el següent escrit:

 

Referent als Expedients 078/12 IPPC (2013/3170) i Expedient 207/2007 AJA. – publicats al DOCV 6747 i 7001.


Suposem que aquest Ajuntament es coneixedor dels expedients indicats en el present escrit, i que vénen a referir-se a l'augment de producció que sol·licita l'empresa UBE, situada al polígon del Serrallo, inclòs l’ampliació que es demana per la mateixa empresa,

En el primer d'ells, té per objecte l'atorgament de l'autorització ambiental integrada (AAI) per al projecte d'ampliació de capacitat en la planta de nylon-6 i copolimeros de Castelló. El peticionari del mateix és Ube Engineering Plastics SA. Es sol·licita que la capacitat de producció de poliamida s’amplie en un 50 per cent, augmentant de 20.000 t/any a 30.000 t/any.

En el segon dels expedients, es sol·licita l'autorització ambiental integrada (AAI) per a una indústria de fabricació de productes de química inorgànica i orgànica de base, conforme a la llei 2/2006 de 5 de maig de prevenció de contaminació i qualitat ambiental.

El projecte pretén regular la situació actual de les instal·lacions de la indústria UCHE (Ube Chemical Europe SA)…. l'augment de la capacitat de producció de Caprolactama de 60.000 a 95.000 t/any i considerant les modificacions i ampliacions escomeses en els últims anys. No desitgem ampliar en més, els comentaris que apareixen al DOCV 6747.

 

SOL·LICITE:


Saber quina postura adopta l'Ajuntament d'Almassora, ja que la ubicació d’aquesta empresa queda més propera al territori d’Almassora i que a més a més per la seva delimitació administrativa correspon a la ciutat de Castelló.


No desitgem se'ns remeti a l'organisme de medi ambient, ja que aquesta afecta de manera directa a la població d'Almassora i deu ser l’Ajuntament qui prenga part de manera interessada en la qualitat ambiental.

 

Desitgem saber si aquest Ajuntament AL·LEGUÉS EN TOTS ELS SEUS ASPECTES CONTRA EL NO AUGMENT DE LES PRODUCCIONS DELS MATERIALS RESSENYATS.

Que el escrit de al·legació aparegui publicat en la pagina WEB del Ajuntament.


 

Dubtem que les mides ambientals de l'estació situada en el Col·legi Germans Ochando i Regina Violant dones resultats bons pel que fa a la qualitat d'aire, s'ha demostrat de sempre que l'equilibrat de l'esmentada estació no és la més adequada per considerar com a bons els resultats. Ja d’antic la Plataforma de No Contaminació, ha demostrat que les mesures varien en una gran freqüència dintre de un temps curt com es el mesurat en una setmana.

 

Així mateix, ens agradaria que informaren del per que eixa quantitat de olor a sofre que pateix dia sí, i el següent també. tot lo poble d’Almassora. Informació clara, concreta i verídica

Almassora a 8 de Maig del 2013

 

Signat Salvador Vilar Aliaga

President


Empresa


Empresa
Noticias Web


Empresa


Banner


Banner
   
Almassora.com Aviso Legal Mapa Web Contacto