Almassora.com
 
 
Publicite
   
Inicio/ Noticias / LA MAT-eria contra la felicitat

Noticias - Noticias Web - 05/11/2012

LA MAT-eria contra la felicitat

iMG

Dir, que desgraciadament ens trobem front a una altra “bestiesa” no bona del govern de Aznar, Zapatero, Rajoy;,  cal al tres ficar-los en un sac… i tirar-los al riu… per l’amor de Deu que no s'ofeguin,  mes si que ens deixen de  les seves idees deformades i aleshores ens diguin per que tanta bestieses desprès del seus governs.

La MAT què es? -autopista de transport  elèctric de “MUY ALTA TENSION”-, en aquest cas de 400 KV, que naix Almassora arribant fins al llimi’t de la província de Castelló; entenent que la mateixa continuarà fins Aragó i que sols serveix en aquest moment per al transport d'electricitat. NO PER A DONAR SERVEI DE LLUM.

Per a servei domèstic?  No. Per a vendre? Qui sap! Son preguntes que ens queden a l’aire.

Per donar servei algú país veí,  diguem Espanya, o França? Novament pregunta que es queda a l'aire.

Dir igualment i no ens serveix de pretext, (que sortint des de la subestació que existeix dalt del polígon Ramonet, en concret del Camí  l’Alcora s/n), diran que eixe fet no afecte a la població d’Almassora;  dirà, qui sigui, ell no convençut, més si que ens creguem lo que diu, (qui argumente tal cossa ens menteix novament) què no afecta als treballadors dels polígons, als habitants de Sta. Quiteria, Vila-real, i demés.

Doncs si afecta, amb la innombrable parauleta que es diu CANCER, cossa que  ja ha quedat demostrada. Les línies (primera vegada que ho dic) deuen estar a 400 metres dels habitatges i tot i això afecten a les persones les radiacions que emeten.

Dir amb  coneixement que el seu punt de moguda surt del Serrallo.

Algú s’ha donat la quantitat de línies d’alta tensió que creuen la N-340 i la quantitat d'empleats en empreses situades als diferents polígons industrials?.

Tots alsvoltats de la nacional, i que fiquen baix de les mateixes, amb la radiació que comporta. La distancia de l'habitatge serà de 400 metres. (repeteixo per segona vegada, entereu-se).  Comporten les radiacions de aquestes línies, malalties, com diuen el metges cada colp més clar:  càncer en les persones, a causa de la proximitat de les línies d'alta tensió i les seves radiacions.

Donat algunes d’aquestes circumstancies, moltes mes que ens quedarien a resoldre, la proposta que es dóna a tot aquells interessats i mes als afectats es: la població en general, que viu a favor o no, de la contaminació, medi ambient, que demane per escrit informació a l’Ajuntament;  que el mateix informe d’allò que està succeint i que no sigui sols pa, bous i seva, el que mantingui viu l’esperi't del poble.

Es recomana es visita aquesta pagina, per a informació respecte al  medi ambient:

http://www.ree.es/medio_ambiente/ma-campos-presentacion.asp

I es recomana que es visites aquesta, altra, on dona solució a les torres que s’utilitzaran en la conducció de la MAT (sàpiguen que son d'una altura de 73 metres, tallafocs de 50 mts d’ample i cadascuna d’elles en distancia de 450 mts;  enclavades en una superfície de cement i on s'ha comprovat la mort de 2.500.000 aus a l'any, pel xoc i enganxi en els fils d'alta tensió:

http://www.baculos.es/index.php/fr/staffs-et-colonnes/haute-mat-support-de-reseau-electrique

 

Salvador Vilar Aliaga


Empresa


Empresa
Noticias Web


Empresa


Banner


Banner
   
Almassora.com Aviso Legal Mapa Web Contacto