Almassora.com
 
 
Publicite
   
Inicio/ Noticias / Entre uns i altres la casa per agranar

Noticias - Noticias Web - 05/11/2012

Entre uns i altres la casa per agranar

iMG

Entre col·laboradors que tiren per la culata o no tant i acaben a la presó, entre gent de l’Ajuntament, que es fica de ramader, algú apareix, que passant per damunt d’una malaltia, o que pretén, ficar-se diners a la butxaca, altres que no cobren  (es diu que no hi ha diners per pagar les hores extraordinàries) i finalment les paraules del Senyor Alcalde que comentaré.

 LA VILA, que on es celebren les festes majors, menors, de carrers (entre ells el meu) e infinitat de “monsergues”, bo, LA VILA A DIA D’AVUI NOVEMBRE DEL 2012, porta  mes DE 30 DIES de festes. Les barreres s’instal·laren el 18 de setembre, avui, encara hi ha colles i cases particular, que encara tenen les defenses a la porta.

El passat 18 de setembre, ja estaven col·locades els marcs de les barreres dels diferents carrers transversals, i com deia la cançó.... i aquí està la porta d’Alcalà.... dues dies desprès es col·locaren, deixa’n pas, les barreres de cases i penys particulars. Ah! tancades els  8 dies de festes.

No en val que per algun carrer, tinguérem espai per passar amb el carret de la compra, que tampoc es així. Eixa situació valia fa anys, avui no ens serveix.

Com les barreres continues, els propietaris de moltes casses de LA VILA, han deixat col·locats les defenses en les portes. Surts de casa i pensem que estàs en la plaça de bous.

Dies desprès de la finalització, una persona no empleada directa de l’Ajuntament, encara netejava la plaça del Dr. Fleming -La Picadora-.

Però vull centrar-me sols en les darreres paraules que apareixen al Llevant del 17 de octubre en la premsa dites per la primera autoritat del poble.

Castellano:

El munícipe –esta hablando el Alclalde- aseguro que el festejo tampoc perjudico a nadie “ni siquiera a los vecinos de la Vila”.

Se entiende por vecino a las collas invasoras, o a los vecinos que tenemos que aguantar-los?.

 Subtitular:

El munícipe –està parlant l’Alcalde- asseguro que el festeig tampoc perjudica a ningú “ni tan sols als veïns de la Vila”.

S'entén per veí a les colles invasores, o als veïns que hem d’aguantar-les?.

 

Mire, en va a perdonar, però o dit per vostè, de vergonya publica. Com s’atreveix a parlar d’aquesta manera, quant ni tant sols a escoltat als veïns, arrimes vostè o el corresponent regidor, avui o demà no mes tard i parlen amb els veïns i sabran si molesta un bou, o dos o tres, els qui vulgui.

Li ho puc dir, atès que no em lliga cap tipus de vot; a vostè si li lliga un vot mínim. SUMEIX PER FAVOR ELS VOTS DE LA BANCÀ QUE HI HA ENFRONT DEL SEU PARTIT EN EL CONSISTORI DEL POBLE, SENSE OBLIDAR AQUELLS VOTS QUE NO VAN ARRIBAR A ACONSEGUIR UN REPRESENTANT I JA EM DIRÀ SI VOSTÈ TÉ LA MAJORIA ABSOLUTA.

Estem aguantant-lo.

I ja estem farts de la cançó de la festa... són solament 8 dies i cal tenir una mica de paciència... (paraules en boca de qui no viu en LA VILA).

Li dic, està acabant-se la paciència aquí també; estem arribant a la rebel·lió de les aules contra la festa, i no dic per dir-ho, ho dic el que cal escoltar a la gent.
A més, hi ha hagut un fet, conflictiu on els hagi, o ha intervingut l'ajuntament, i s'ha demostrat que no és la festa dels bous tan important com sembla, o la gent d'Almassora, no està per la defensa dels DRETS HUMANS.

Si una família organitza un esdeveniment “toreril”, en benefici de la seva filla malalta, penso que ha de quedar fora de l'organització, i demanar on correspongui, Govern d'Espanya, Generalitat València, Ajuntament Almassora allò que realment necessiti per a la subsistència i millor condició de vida d’una persona indefensa. Col·laborar el poble esta be, però no es missió del poble eix ajuda.

Ficar-se en un “berenjenal” d'aquest tipus, perdoni'm, però no cap, en cap ment. I més si té com sembla ser, el disposar de la seva butxaca, diners per desenvolupar l’esmenta’t acte.
I hi ha alguna cosa d’estrany, quan sense anar mes lluny, la premsa mediàtica, fa desaparèixer del seu contingut, pàgines on d'alguna manera es parla de la festa de la plaça de bous, hi ha alguna cosa que no és normal; sinó, que llevar del periòdic una pàgina que està informant de fets?

És comprensible,  doncs dóna a entendre que estaran venuts!.

Davant aquesta situació de fets incomprensibles, no hi ha lloc a dubtes de dues situacions:

1. O està baixant l'afició als bous, parlant de cansament, o

2. ELS DRETS HUMANS DELS ALMASSORINS, estan ja desapareguts.

 La DEGRADACIO DEL “BARRI DE LA VILA D’ALMSSORA” JA ESTA CLAMANT AL CEL, I TOT MOTIVAT PER LA FESTA DEL BOUS I TOT LO QUE ELLA COMPORTA.

 I arribats aquest punt, no cal dir qualsevol cosa mes.

Salvador Vilar Aliaga


Empresa


Empresa
Noticias Web


Empresa


Banner


Banner
   
Almassora.com Aviso Legal Mapa Web Contacto